Rakennus- ja kiinteistöoikeus

Toimistomme hoitaa laaja-alaisesti rakennus- ja kiinteistöoikeuteen liittyviä oikeudellisia toimeksiantoja. Toimistollamme on pitkäaikainen kokemus muun muassa urakkariitojen hoitamisessa. Urakkariitaisuudet koskevat useimmiten urakkasuorituksen virheellisyyksiä, urakoitsijan oikeutta lisä- ja muutostyökorvauksiin, urakan viivästysseuraamuksia, rakennuttajan myötävaikutushäiriöitä sekä urakkasopimuksen purkua ja siihen liittyviä seuraamuksia.

Toimistollamme on rakennuttaja- ja urakoitsija-asiakkaita, joita avustamme urakkariitojen ohella myös muissa rakennus- ja kiinteistöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Avustamme tarvittaessa asiakkaitamme myös erilaisissa kiinteistöprojekteissa koskien kiinteistöjen myyntiä, ostoa ja liike- ja teollisuuskiinteistöjen vuokrausta.

Toimistomme hoitaa edellä mainitun lisäksi asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyviä yksityisten henkilöiden riitaisuuksia. Asunto- ja kiinteistökauppariidat koskevat useimmiten kaupan kohteessa havaittuja virheellisyyksiä sekä niiden seurauksia, kuten hinnanalennusta ja mahdollista kaupan purkua.