Korkeatasoista asianajopalvelua vuodesta 1983

Mitä me teemme

Asianajotoimistomme

Ryti & Hemmo Oy on riidanratkaisuun erikoistunut asianajotoimisto. On kyseessä sitten esimerkiksi vuokrasopimus-, osakassopimus-, franchisingsopimus-, kiinteistökauppa- tai rakennusurakkariita, me olemme valmiita auttamaan. Pyrimme aina ensisijaisesti ratkaisemaan riitatilanteet sopimalla, mutta tarvittaessa hoidamme myös oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt vankalla ammattitaidolla.

Toimistollamme löytyy laajaa asiantuntemusta erityisesti sopimusoikeuteen, tekijänoikeuteen, vakuutus- ja vahingonkorvausoikeuteen, rakennus- ja kiinteistöoikeuteen sekä välimiesmenettelyihin liittyen.

Riitatilanteiden selvittelyn lisäksi toimimme välimiehinä, annamme yleistä oikeudellista neuvontaa sekä laadimme sopimuksia ja muita asiakirjoja.

Yhteystiedot

Asianajotoimisto Ryti & Hemmo Oy

Kaisaniemenkatu 1 C 108
00100 HELSINKI
Puh. (09) 633 832
rytihemmo@ryti-hemmo.fi

Y-tunnus: 2307628-6

Palvelumme

Asianajajamme toimivat välimiehinä ja hoitavat oikeudenkäyntiasioita välimiesmenettelyissä ja tuomioistuimissa. Toimistoon on kertynyt mittava kokemus eri elinkeinonalojen kaupallisten riita-asioiden hoitamisesta.

Hoidamme muun muassa rakennusalaa, immateriaalioikeuksia, kauppasopimuksia, jälleenmyyntisopimuksia, kiinteistönkauppoja, vuokrasopimuksia, osakassopimuksia, vakuutuksia ja luottosuhteita koskevia riitaisuuksia. Toimistolla on vahvaa kokemusta myös talousrikosasioista. Media-alan oikeudenkäynnit ovat pitkään olleet näkyvä osa toimiston praktiikkaa.

Lue lisää palveluista