Korkeatasoista asianajopalvelua vuodesta 1983

Mitä me teemme

Asianajotoimistomme

Ryti & Hemmo Oy on riidanratkaisuun erikoistunut asianajotoimisto. Pyrimme aina ensisijaisesti ratkaisemaan riitatilanteet sopimalla, mutta tarvittaessa hoidamme myös oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyt vankalla ammattitaidolla.

Toimistollamme löytyy laajaa asiantuntemusta liikejuridiikasta erityisesti sopimusoikeuteen, yhtiöoikeuteen, tekijänoikeuteen, vahingonkorvausoikeuteen, rakennus- ja kiinteistöoikeuteen sekä välimiesmenettelyihin liittyen.

Riitatilanteiden selvittelyn lisäksi annamme yleistä oikeudellista neuvontaa sekä laadimme sopimuksia ja muita asiakirjoja.

Yhteystiedot

Asianajotoimisto Ryti & Hemmo Oy

Kaisaniemenkatu 1 C 108
00100 HELSINKI
Puh. (09) 633 832
rytihemmo@ryti-hemmo.fi

Y-tunnus: 2307628-6

Palvelumme

Asianajajamme hoitavat oikeudenkäyntiasioita välimiesmenettelyissä ja tuomioistuimissa. Toimistoon on kertynyt mittava kokemus eri elinkeinonalojen kaupallisten sopimus- ja riita-asioiden hoitamisesta.

Hoidamme muun muassa rakennusalaa, immateriaalioikeuksia, kauppa- ja jälleenmyyntisopimuksia, kiinteistönkauppoja, vuokrasopimuksia, osake- ja asuntoyhtiöoikeudellisia, vakuutuksia ja luottosuhteita koskevia riitaisuuksia. Toimistolla on vahvaa kokemusta myös tekijänoikeuksiin ja tekijänoikeuslain lähioikeuksiin sekä media-alan oikeudenkäynteihin liittyen.

Lue lisää palveluista